fbpx

Babylijkjes in emmers beton verstopt

Een vrouw in Japan wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de dood van 4 baby’s. de lijkjes zouden volgens de politie, die de vrouw intussen heeft aangehouden, zijn verstopt in vier emmers die verder waren gevuld met beton.

Opmerkelijk is dat de 53-jarige vrouw zich dinsdag zelf aanmeldde op het politiebureau, naar eigen zeggen uit gewetensnood. Ze verklaarde dat ze de lichamen van haar overleden kinderen tussen 1992 en 1997 in beton had gegoten. Volgens de vrouw had ze niet de financiële middelen om zelf voor de kinderen te zorgen.

OOK INTERESSANT
12-jarig meisje vertelt tijdens bevalling dat stiefvader de papa van haar baby is

Japanse media schrijven dat de vrouw een eenzaam en teruggetrokken bestaan leidde. De vrouw zou zelf hebben verklaard dat niemand zich om haar bekommerde. Ze zit in voorlopige hechtenis.

Begin deze maand deed de Japanse politie ook elders in het land een lugubere vondst. Bij een 27-jarige man werden lichaamsdelen gevonden van negen slachtoffers, acht vrouwen en een man. In zijn huis werden wel 240 botten en verschillende lichaamsdelen gevonden in koelboxen en gereedschapskisten. Een paar van de slachtoffers waren tieners.