fbpx
Baby overleden, geen sprake van misdrijf

GFC NIEUWS- De politie van Flora kreeg in de vroege ochtend van zondag 16 augustus de melding dat de vier-dagen-oude Twanisha Patta thuis was overleden.

De politie ging voor onderzoek ter plaatse en vernam van de moeder van Twanisha dat zij haar rond middernacht en in de vroege ochtend van zondag 16 augustus borstvoeding gaf. Twanisha viel in slaap nadat zij gevoed was.

Toen zij Twanisha, omstreeks zes uur in de ochtend, in de armen nam kwam zij tot de ontdekking dat het kind geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van het kindje vast.

Het ontzielde lichaam is door de politie in beslag genomen voor obductie. Na lijkschouwing is geconcludeerd dat er geen sprake is van wiegendood.

Het ontzielde lichaam is afgestaan aan de nabestaanden.

Meer nieuws

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.