fbpx
Baby geboren met afwijkende schedel sterft na 5 jaar

GFC NIEUWS- Een baby die geboren werd met een ernstige afwijkende schedel – 80% minder dan een normale schedel – is na vijf jaar gestorven.

Jaxon Buell, die woont in North Carolina, VS, had slechts 20% van zijn schedel als gevolg van een microhydranencephaly afwijking; een ernstige afwijking van de hersenontwikkeling.

De vader van de wonderbaby, zoals hij door artsen bij de geboorte werd genoemd, heeft de dood van de vijfjarige jongen bevestigd.

De vader laat weten dat de jongen zeer geliefd was en dat hij stierf in aanwezigheid van familieleden.

De jongen was niet in staat om te lopen of te praten, maar dat weerhield hem niet om zijn ‘beste leven te leiden’, aldus de vader.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.