Baarmoeder vrouw gescheurd na vrije val van Kamikaze waterglijbaan

GFC NIEUWS-Een Britse toerist verloor bijna haar leven tijdens een ongeluk op een waterglijbaan dat haar achterliet met een massieve scheur in haar baarmoeder.

Moeder van twee kinderen Toni Steedman (25) verloor 6 liters bloed na het ongeluk op Tenerife, een Spaans eiland.

De vrouw was op de waterglijbaan bij Aqualand waterpark in Costa Adeje toen ze voelde dat iets in haar binnenste barstte toen ze van de glijbaan in het water terechtkwam.

Toni, die met haar man Adam op vakantie was, zegt: “Ik voelde dat iets barstte en moest naar het toilet. Maar toen ik opstond, zag ik bloed stromen tussen mijn benen.”

De vrouw was bang dat ze haar kinderen niet terug zou zien. Ze werd afgevoerd naar een ziekenhuis, waar ze drie dagen werd opgenomen na het ongeluk in mei 2017. Toni werd geopereerd om een scheur in haar baarmoeder te herstellen.

De vrouw uit Schotland beweert dat het personeel van het park haar niet had gezegd dat ze haar armen en benen moest kruisen tijdens de ‘vrije val’ op de Kamikaze glijbaan.

De reactie van Toni in de media volgt nadat de Brit, David Briffaut, afgelopen week verlamd raakte na een ‘Splash ride’ bij Aqualandia in Benidorm (Spanje).

De man ligt nog op de intensive care met een tracheotomie (een buisje in de luchtpijp via een snee in zijn hals). Een metalen plaat zal worden geplaatst in zijn nek. Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Overige berichten