fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

AZP verzoekt om bij niet-urgente gevallen SEH niet te bezoeken

GFC NIEUWSREDACTIE- De directie van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) doet een dringend beroep op de Surinaamse gemeenschap haar afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) rond de jaarwisseling en vooral op 31 december en 1 januari zoveel als mogelijk te vermijden.
Gevraagd wordt om alleen naar de SEH te komen in zeer dringende gevallen. Het AZP krijgt elk jaar rond de jaarwisseling een grote toestroom van mensen naar de SEH.
Voor niet urgent hulp wordt verwezen naar de volgende medische centra:
De Huisartsen Praktijk (HAP) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo
Adres: Abraham Samsonstraat (via de hoofdingang van het AZP)
Alleen in het weekend en tijdens de feestdagen open van 9:00u- 18:00u
Telefoonnummer +5978696890
Joshua Medical Centre (Medicall)
Adres: van Roosmalenstraat Telefoonnummer: 181
RGD Gezondheidscentra
3 | GFC
Voor verdere berichtgeving over de wachtdienstregeling voor huisartsen van de RGD, wordt gevraagd om de krantenberichten en de FB-page van de RGD te volgen.
Voor de wachtdienstregeling voor huisartsen ten behoeve van SZF-ers en particulieren kunt u bellen naar het nummer 148 en/of gebruikmaken van de huisartsenposten van het SZF.
Let wel: slachtoffers van ernstige ongevallen en patiënten die bekend zijn met hartklachten of zij die een vermoeden hebben dat er een probleem aan het hart is, kunnen het best naar de SEH van het AZP.

OOK INTERESSANT
Drie auto’s betrokken bij zwaar verkeerongeval Ringweg: meerdere slachtoffers bekneld