fbpx
AZP doet aangifte tegen verspreider vals bericht: patiënt niet overleden in wachtkamer Neurologie

GFC NIEUWS- De leiding van Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) heeft zaterdag aangifte gedaan tegen een persoon die een vals bericht verspreidde op social media.

Volgens desbetreffende persoon zou een patiënt dood zijn neergevallen in de wachtkamer van de afdeling Neurologie van het AZP. De patiënt zou aan zijn lot zijn overgelaten, waardoor die overleed.

De leiding van het AZP ontkent dit en zegt dat het bericht niet op waarheid berust.

Hieronder het bericht van het AZP

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.