fbpx
Autoriteiten Myanmar op zoek naar koppel dat seks had in tempel

GFC NIEUWS- De autoriteiten van Myanmar zijn op zoek naar een stel dat seks zou hebben gehad in een tempel en vervolgens de beelden online plaatste.

Het gaat om een Italiaans koppel dat de beelden intussen alweer verwijderd heeft.

Het Italiaans koppel zou tijdens een bezoek aan een tempel in Bagan in Myanmar gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid om een standje uit te proberen. Het paar filmde bovendien de avonturen en plaatste ze achteraf op het internet. Intussen is de video alweer van het internet gehaald.

Het was de afdeling archeologie van Myanmar die meteen alarm sloeg nadat surfers de beelden hadden ontdekt. Nadien deed Aung Aung Kyaw, de verantwoordelijke voor de afdeling archeologie in Bagan, melding bij het gerecht over de feiten van de twee toeristen. Zo’n avonturen kunnen een celstraf van twee jaar opleveren.

Op het account van de twee Italianen op de pornosite ‘Pornhub’ omschrijven ze zich als 23-jarigen. Hun namen staan er niet bij vermeld. Intussen zijn de beelden van het account verwijderd, maar wordt het stel wel gezocht.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…