fbpx
Autorijders krijgen boetes van politie

GFC NIEUWS -De politie van Regio West heeft in de periode maandag 9 tot en met zondag 15 maart tijdens verkeers- en snelheidscontrole verkeersovertreders beboet. Het betreft de volgende overtredingen:

– Overschrijding maximumsnelheid>122 overtreders

– Niet ter herkeuring aangeboden van hun voertuigen>16 overtreders

– Rijden zonder autogordel> 4 overtreders

– Het rijden zonder valhelm c.q. deugdelijke valhelm>3 overtreders

– Rijden zonder rijbewijs of met een rijbewijs buiten de vastgestelde categorie> 2 overtreders

De politie doet een beroep op verkeersdeelnemers eerst alle bescheiden van hun voertuigen te controleren, alvorens op de openbare weg te verschijnen met het voertuig en zich te houden aan de verkeersregels.

Meer nieuws

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.