fbpx

Automobilist rijdt na botsing weg en meldt zich na 5 uren aan bij de politie

De politie van het ressort Lelydorp heeft dinsdagavond de 20-jarige student, Fabrice E., in verzekering gesteld. Hij veroorzaakte op die bewuste dag omstreeks tien voor half drie in de middag een aanrijding aan de Paralelweg. Na de aanrijding reed hij weg. Een ooggetuige schakelde de politie in.

De getuige verklaarde aan de politie dat een automobilist met een vrij hoge snelheid reed. Op een bepaald moment verloor hij de controle over zijn voertuig en botste tegen een voertuig aan dat langs de weg geparkeerd stond.

Na de botsing stapte hij uit zijn voertuig om een foto te schieten van de andere auto. Hierna stapte hij weer in zijn voertuig en verliet de plek.

OOK INTERESSANT
Alakondre Puwema Neti voor uitbanning rassendiscriminatie

De getuige gaf voorts aan de autobestuurder een jongeman vanwege zijn kleiding een student was van een middelbare school. Ook het kentekennummer van de auto van de veroorzaker van de botsing werd doorgegeven aan de politie.

De benadeelde deed op diezelfde avond aangifte bij het politiebureau Lelydorp. Terwijl de politie bezig was met de benadeelde verscheen Fabrice op het politiebureau om zijn verhaal te doen.

Uit zijn verhaal bleek dat hij niet de eigenaar van de auto was. Het voertuig was ook niet gekeurd en verzekerd. Het rijbewijs van Babrice is eerder ook ingevorderd bij een eerdere verkeersovertreding.(GFC)