fbpx
Automobilist belandt in goot, blaast meer dan driemaal toegestane alcoholpromillage

De politie van het ressort Livorno heeft het rijbewijs van de 42-jarige autobestuurder Rattankoemar O. ingevorderd.

De wetsdienaren deden na de melding dat een auto in de trens aan de Pandit Paltan Tewarieweg was beland, de locatie aan voor onderzoek. Ter plaatse werd Rattankoemar, die met de schrik vrijkwam, aangetroffen.

De man bleek diep in het glaasje te hebben gekeken. Hij moet door tot nog toe onbekende redenen de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. De auto heeft materiële schade aan de voorzijde.

Rattankoemar werd overgebracht naar het politiebureau, waar hij aan een blaastest werd onderworpen. Hij blies 980 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht.

Na zijn ontnuchtering, mocht hij het politiebureau verlaten. Het dossier is voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.