fbpx
Automatische verlenging SZF – Bazo- en BZV- verzekeringskaarten

GFC NIEUWS- In verband met het gevaar voor besmetting met het COVID-19 virus heeft de Stichting Staatsziekenfonds (het SZF) besloten dat SZF – Bazo- en BZV-verzekerden wiens kaarten in maart en april vervallen automatisch worden verlengd.

SZF verplicht-, Bazo- en BZV-verzekerden die zich in de maanden maart en april zouden moeten aanmelden op een van de SZF-kantoren voor het aanpassen van de geldigheidsduur op de SZF- kaarten, hoeven zich niet aan te melden.

De geldigheidsduur op deze kaarten is tot nader bericht automatisch verlengd. Aan de dienstverleners wordt gevraagd om de diensten aan deze verzekerden zoals gebruikelijk voort te zetten. Het SZF staat garant voor de betaling hiervan.

Verzekerden die over een SZF-kaart beschikken waarvan de geldigheidsduur reeds verstreken is (dus vóór 1 maart 2020) en die gebruik moeten maken van de diensten van een dienstverlener kunnen zich aanmelden bij één van de SZF-kantoren voor de verlenging van de geldigheidsduur.

Ook de SZF vrijwillig verzekerden kunnen zich vooralsnog op de gebruikelijke wijze aanmelden op een van de SZF-kantoren voor het in orde maken van de SZF-verzekering. Het betalen van uw premie met uw pinpas heeft onze voorkeur.

Op elk SZF-kantoor zal de orde worden aangegeven. Dit geldt ook voor alle overige handelingen die men van het SZF verlangt. “Wij vragen de bezoekers van onze kantoren deze orde strikt op te volgen. Indien u vanwege de ordemaatregelen niet afdoend geholpen kan worden, vragen wij om uw begrip.”

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…