fbpx
Autoinbrekers gepakt

Twee autoinbrekers zijn door leden van het Regio Bijstand Team West (RBTW) bij de controlepost te Burnside aangehouden voor gekwalificeerde diefstal.

Joel M. (31) en Robby M. (39) pleegden op 22 mei een inbraak in een voertuig, dat geparkeerd stond te Middenstandspolder. De buit bestond uit een groot geldbedrag en belangrijke documenten die in een tas waren.

Ongeveer 30 minuten na hun criminele daad werden deze dieven bij de controlepost te Burnside aangehouden. Het duo had een groot bedrag in Surinaamse Dollars en vreemde valuta bij zich die door de politie in beslag werd genomen.

De auto waarin ze zich verplaatsten is in het belang van het onderzoek ook in beslag genomen. De twee mannen zijn opgesloten door de politie.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.