fbpx

Autobestuurder rijdt bromfietser en een personenbus aan, bromfietser overleden

De 56-jarige bromfietser, Karijam Fiona Singodikromo, is na te zijn aangereden door een personenauto vanmorgen op de kruising van de Gemenelandsweg en de Thompsonstraat overleden.

De politie van het ressort Nieuwe Haven deed na de melding van een aanrijding met dodelijk afloop de locatie aan. Daar aangekomen werden betrokkenen aangetroffen. De bromfietser die op het wegdek lag, vertoonde geen tekenen van leven. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van deze vrouw vast.

Onderzoek wees uit dat de bromfietser en een personenbus, die de route Tammenga- Paramaribo onderhoudt, over de Gemenelandsweg reden. Zij kwamen vanuit de richting van de van Idsingastraat gaande in de richting van de Zinniastraat.

Een personenauto, die vanuit de Thompsonstraat kwam, verleende geen voorrang aan het verkeer op de Gemenelandsweg. De bestuurder van deze auto, de 57-jarige Robby S. reed de bromfietser aan en kwam vervolgens tegen de personenbus aan die achter de bromfietser reed.

BEKIJK OOK
Vrouw in ziekenhuis opgenomen met brandwonden over lichaam nadat culturele activiteit verkeerd uitpakte

Karijam was vrijwel op slag dood. De chauffeuse van de bus en de veroorzaker Robby S. kwamen met de schrik vrij. Hij is in het bezit van een Nederlands- en internationaal rijbewijs, die hangende het onderzoek zijn ingevorderd.

Robby werd overgebracht naar het politiebureau en onderworpen aan een blaastest. Hij bleek niet onder invloed van alcohol te zijn. Na voorgeleiding werd hij heengezonden.

De zaak is in onderzoek bij de Verkeersunit Paramaribo.

Het ontzielde lichaam van Singodikromo is voor obductie in beslag genomen.