fbpx
Autobestuurder die 78-jarige voetgangster doodreed nog niet aangehouden

GFC NIEUWS- De autobestuurder die de 78-jarige voetganger, Natha Rajrajia, op 31 oktober aan de Ramanand Soechietweg in Nickerie doodreed, is nog niet door de politie achterhaald.

De autobestuurder reed na de aanrijding door en is vooralsnog voortvluchtig.

Volgens de politie van Paradise was het verkeersslachtoffer op weg naar huis. Zij liep over voornoemde weg bekeken vanuit de oostelijke rijrichting naar de westelijke richting.

Op een bepaald moment werd de bejaarde voetganger door een auto vanachter geschept met voor haar het noodlottig gevolg. Volgens de verklaringen van ooggetuigen gaat het om een zwart gelakt voertuig van het station model.

Het ontzielde lichaam van Natha Rajrajia is hangende het onderzoek voor obductie in beslag genomen.

De politie doet een dringend beroep op de samenleving om alle informatie die kunnen leiden tot het achterhalen van deze verkeerscrimineel door te spelen aan de politie van het bureau Paradise, het Command Center via 115 en/of de gratis tip lijn 179.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…