fbpx
Auto in brand gestoken aan de Mohamed Rashiedweg

Een personenauto is vanochtend in brand gestoken aan de Mohamed Rashiedweg, een zijstraat van de Verlengde Nieuw Weer Gevondenweg in het politieressort Santo Dorp.

De auto is nagenoeg helemaal afgebrand, zegt de politie.

Het vuur moet zijn aangestoken door een man, die na zijn criminele daad in de richting van de Dhanisingweg rende, alwaar hij waarschijnlijk in een voertuig stapte en wegreed.

De politie doet een beroep op eenieder die informatie heeft over de brandstichter of het voertuig waarmee hij is weggereden om contact te maken met de politie.

Men mag gratis bellen op het telefoonnummer 115 van de Centrale Meldkamer van de Politie of op het telefoonnummer 179, de tiplijn van de politie. Men mag ook bellen met de politie van Santo Dorp op het telefoonnummer 485240.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.