fbpx

Auto breekt in tweeën na botsing op Oost-Westverbinding

GFC NIEUWS- De 34-jarige autobestuurder J.K. is woensdagavond met hoge snelheid tegen een elektriciteitsmast geknald, met het gevolg dat de auto in tweeën brak.
J.K. is zodanig gewond geraakt dat operatief ingrijpen noodzakelijk was.
Politieambtenaren van de Verkeersunit van Regio Oost kregen omstreeks kwart voor acht in de avond melding van een verkeersongeval op de Oost-Westverbinding in het district Commewijne. Op de plek van het ongeval troffen de wetsdienaren een personenauto aan. De bestuurder zat nog achter het stuur met zijn stoelriem om.
Hij werd per ontboden ambulance overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo. Na operatief ingrijpen is hij ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.
Uit het politieonderzoek is naar voren gekomen dat J.K. met een vrij hoge snelheid over de weg reed. Hij kwam vanuit de richting Albina en reed richting Meerzorg. Nadat hij een voorrijder inhaalde en vervolgens een bocht beschreef, verloor hij de controle over de besturing van zijn auto met het gevolg dat het voertuig van de weg raakte en tegen een elektriciteitsmast langs de weg aankwam.
J.K. heeft zijn leven mede te danken aan het feit dat hij zijn stoelriem om had, laat de politie optekenen.

BEKIJK OOK
De Zeker Is Zeker Family Speurtocht is terug na 3 jaren