fbpx
Auto breekt in tweeën na botsing op Oost-Westverbinding

GFC NIEUWS- De 34-jarige autobestuurder J.K. is woensdagavond met hoge snelheid tegen een elektriciteitsmast geknald, met het gevolg dat de auto in tweeën brak.

J.K. is zodanig gewond geraakt dat operatief ingrijpen noodzakelijk was.

Politieambtenaren van de Verkeersunit van Regio Oost kregen omstreeks kwart voor acht in de avond melding van een verkeersongeval op de Oost-Westverbinding in het district Commewijne. Op de plek van het ongeval troffen de wetsdienaren een personenauto aan. De bestuurder zat nog achter het stuur met zijn stoelriem om.

Hij werd per ontboden ambulance overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo. Na operatief ingrijpen is hij ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.

Uit het politieonderzoek is naar voren gekomen dat J.K. met een vrij hoge snelheid over de weg reed. Hij kwam vanuit de richting Albina en reed richting Meerzorg. Nadat hij een voorrijder inhaalde en vervolgens een bocht beschreef, verloor hij de controle over de besturing van zijn auto met het gevolg dat het voertuig van de weg raakte en tegen een elektriciteitsmast langs de weg aankwam.

J.K. heeft zijn leven mede te danken aan het feit dat hij zijn stoelriem om had, laat de politie optekenen.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.