Assuria gedenkt seniorenburgers

GFC NIEUWSREDACTIE- Vanaf 2004, tot en met 2019, heeft Assuria elk jaar vóór Moederdag een seniorenavond georganiseerd voor o.a. de seniorenburgers uit diverse bejaardentehuizen.

Op deze avond konden de ouderen genieten van cabaret, muziek, dans en lekker eten en drinken. Vanwege de voorzorgsmaatregelen in het kader van COVID-19 kon de seniorenavond in 2020 niet in de gebruikelijke vorm gehouden worden. Assuria had toen besloten het amusement, een maaltijd en drank te brengen naar de ouderen in de tehuizen.

Anno mei 2021 zitten wij als land nog steeds midden in de COVID-19-pandemie met strengere maatregelen die nodig zijn om de pandemie te beheersen. Assuria heeft besloten ook dit jaar de Seniorenavond in verder aangepaste vorm naar deze burgers te brengen.

Op maandag 10 mei heeft Assuria de seniorenburgers in tehuizen verrast met een maaltijd en drank. Van het amusement moest dit jaar helaas worden afgezien. Naast een uitgebreide maaltijd hebben de tehuizen een financiële donatie in ontvangst mogen nemen.

Assuria hoopt hiermede te midden van alle restricties en ongerief, die de COVID-19-pandemie ons oplegt, met deze actie de seniore burgers van deze tehuizen een leuke dag te hebben bezorgd.

Met deze activiteit heeft Assuria wederom haar dank willen uiten naar alle seniore burgers van Suriname voor hun bijdrage aan onze samenleving.

Overige berichten