fbpx

Assuria bezoekt seniorenburgers

GFC NIEUWS- De afgelopen 16 jaar heeft Assuria elk jaar vóór Moederdag een seniorenavond georganiseerd voor onder andere de seniorenburgers uit diverse bejaardentehuizen.
Op deze avond konden de ouderen genieten van cabaret, muziek, dans en lekker eten en drinken. Vanwege de voorzorgsmaatregelen in het kader van het Covid-19 virus kon de seniorenavond dit jaar niet in de gebruikelijke vorm gehouden worden.
Om teleurstelling te voorkomen heeft Assuria besloten het amusement dit jaar te brengen naar de ouderen in de tehuizen.
Met medewerking van South South West en Rolinzo Huur heeft het Assuria Team zaterdag en zondag verschillende tehuizen bezocht en getrakteerd op een live muziekoptreden, een heerlijke maaltijd en andere versnaperingen.
De organisatie heeft daarbij de voorgeschreven Covid-19 veiligheidsmaatregelen steeds in acht genomen.
De ouderen en verzorgers van de volgende 11 bejaardentehuizen hebben het afgelopen weekend kunnen genieten van leuke muziek en heerlijke lekkernijen: Bejaarden Unit Diaconie EBGS, Bejaardenthuis Majella, Bejaardentehuis Prinses Beatrix, Bejaardentehuis Margriet, Fatima Oord, Huize Albertine, Huize Ashiana, Huize Emma, Soos Hoop, Wisma Asih en Stichting Kibri Mi.
Met deze activiteit heeft Assuria wederom haar dank willen uiten naar alle seniorenburgers van Suriname voor hun bijdrage aan onze samenleving.

BEKIJK OOK
Paris Club akkoord met schuldherschikkingsvoorstel van ruim US$ 100 miljoen