fbpx

Asfaltering Martin Luther King Highway verloopt goed

De werkzaamheden aan de Martin Luther King Highway verlopen vlot. Dit project is onderdeel van het landelijk Dalian 4 project en behelst de asfaltering van totaal 25 km, vanaf de Latourweg tot de Meursweg. Momenteel is de aannemer bezig met het aanleggen van de stabilisatie laag. Hierna wordt een steenslag laag en een cement laag geplaatst.

Het asfalteren van de volledige strekking is verdeeld in vier delen. Momenteel is Dalian bezig met het eerste deel. Rino Tjong A Hung, projectmanager namens de directievoerder Sintec en Sunecon, geeft aan dat de oplevering van dit project gepland is voor eind 2019. Vermeldenswaard is dat in deze fase één rijbaan geasfalteerd wordt. Na de oplevering wordt gewerkt aan de andere rijbaan.

BEKIJK OOK
Politie op zoek naar Vincent Mijnals alias Minna en Blakka, verdachte vuurwapengevaarlijk

De uiteindelijke rijbaan zal acht meter breed zijn, met een fietspad van tussen de twee en drie meter breed. De bovenste asfaltlaag zal veertien centimeter dik zijn en daaronder een vijftien centimeter dikke steenslag laag.

Tjong A Hung doet een beroep op de weggebruikers om rekening te houden met de werkzaamheden en de aanwijzingen van de aannemer en vlaggenmannen stipt op te volgen.