Artsen willen van moeder weten wie met een mysterieuze ziekte haar baby kuste

GFC NIEUWS- Een moeder werd door artsen gevraagd als haar kindje door iemand met een mysterieuze ziekte was gekust, terwijl ze probeerden om uit te vinden wat de pasgeboren baby scheelde.

Karen Diamond, 28, was doodsbang dat haar dochter Willow waarschijnlijk zou sterven toen de artsen ontdekten dat de baby een klompvoet had.

Willow was geboren met een wijnvlek op haar rug en heupen, iets waar Karen en haar echtgenoot Kris, 35, er niet van op de hoogte waren, totdat ze beviel.

Karen uit Gateshead, Engeland, tevens moeder van een negenjarige zoon Bentley, ontdekte ook een kleine bult aan het been van kindje toen ze slecht twee weken oud was – en vreesde dat het kanker was.

Ze brachten het kindje naar het ziekenhuis, waar artsen meteen ook aanhaalden dat een van haar benen dikker was dan het andere en vroegen aan de moeder als de baby was gekust door iemand met een koortslip.

Karen wist dat het antwoord nee was, maar de opmerking maakte haar doodsbang, vanwege verhalen over baby’s die daardoor zijn gestorven.

Na enkele MRI-scans werd Willow gediagnostiseerd met lymfoedeem in beide benen, complexe lymfatische en vasculaire misvormingen in haar benen en rondom haar darm en rectaal gebied.

Willow heeft haar vechtlust niet opgegeven en verbaast niet alleen haar omgeving, maar ook de artsen die haar de naam ‘Wonder Willow’ gaven.

Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

Meer gezondheidsnieuws

Verspreiding coronavirus neemt af, zegt WHO

GFC NIEUWS- Het aantal nieuwe coronavirusinfecties loopt terug in China, zegt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op basis van nieuwe medische rapporten. Bekijk ook een ander interessant…

Wimperachtige haargroei in mond van vrouw

GFC NIEUWS- Een Italiaanse vrouw ontwikkelde een zeldzame, letterlijk huiveringwekkende ziekte. Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem…

Wetenschappers verklaren waarom we hikken

GFC NIEUWS- In een nieuwe studie hebben wetenschappers van de Universiteit van Londen onthuld waarom we hikken, en waarom deze irritante gewoonte zo belangrijk is….