fbpx

Arts die haar waarheid over goedkoop en effectief coronamedicijn vertelt wordt bedreigd

GFC NIEUWS- Dokter Stella Immanuel die haar waarheid over een goedkoop en effectief coronamedicijn vertelt, wordt bedreigd. Ook haar interviews worden door diverse sociale platforms verwijderd.

Samen met meer dan 12 artsen die deel uitmaken van de America’s Frontline Doctors, hield ze maandag een persconferentie in Washington (VS) waarin ze uitgebreid heeft uitgelegd dat er al een zeer goed werkend en veilig medicijn is om covid-19 te behandelen. Ook de 12 andere medici beweren dat tijdens de veelbekeken persconferentie.

Het gaat om het goedkope malariamiddel hydroxychloroquine in combinatie met zink en azitromycine. Het middel is ook verkrijgbaar bij de Surinaamse apotheken en kost een paar tientjes SRD per doos.

De artsen van America’s Frontline Doctors benadrukken dat er 2 belangrijke studies met een negatieve uitkomst over het geneesmiddel zijn gepubliceerd die achteraf FAKE blijken te zijn. 1 van de vals gefabriceerde studies werd gepubliceerd in het gezaghebbende medische vakblad the Lancet. Toen bleek dat de studie FAKE was, werd die snel teruggetrokken en van de website verwijderd. Ook de andere nep studie is teruggetrokken. Veel mediahuizen hebben dat nieuws om onduidelijke reden nooit gebracht.

OOK INTERESSANT
China dreigt na acties Amerikaans oorlogsschip in Zuid-Chinese Zee

FATOFFAD1 | GFCVolgens medische experts wordt het middel geblokkeerd door machtige mensen.

Ook grote mediahuizen werken volgens de  medici eraan mee om deze belangrijke informatie te verduisteren

Andere deskundigen in Europa laten weten dat er geen geld valt te verdienen aan het goedkope geneesmiddel. Dat zou een belangrijke reden kunnen zijn waarom er blokkades worden opgeworpen.

De dappere arts Immanuel die werkt in Texas (VS) en de bijnaam Warrior heeft gekregen van haar collegae, staat bekend als zeer eerlijk en deskundig en heeft al meer dan 350 covidpatiënten met veel succes behandeld met deze combinatie.  

“Ik heb al jaren gewerkt met hydroxychloroquine en heb er veel ervaring mee. Geen van mijn coronapatiënten zijn overleden, zelfs patiënten ouder dan 87 jaar en anderen met diabetes en hoge bloeddruk. Men moet stoppen met de leugens, er is al een geneesmiddel tegen covid-19. Het geneesmiddel werkt prima en er zijn geen bijwerkingen. Het is een erg veilig middel″, aldus dokter Immanuel en haar collega’s

Klik op deze link voor de volledige persconferentie>>> ARTSEN VERTELLEN HUN WAARHEID