Art of Silence Retreat in Suriname

GFC NIEUWS- Op uitnodiging van stichting Art of Living Suriname vertoeft Swami Paramtej van 4 tot en met 18 februari in Suriname.
Deze internationale gerenommeerde spreker en trainer zal onder ander de Art of Silence Retreat faciliteren.
De Art of Silence Retreat is een vierdaagse vervolgprogramma tijdens welke “de kunst van het stil zijn’ wordt gepraktiseerd.
De Art of Silence Retreat biedt optimale omstandigheden voor een ieder om helemaal tot jezelf te komen, onbruikbare geratel van gedachten te verminderen en om diepe innerlijke rust te ervaren. Het praktiseren van stilte, dus het bewust terugtrekken van onze energie en aandacht van de afleidingen om ons heen, wordt gebruikt in verschillende tradities in de tijd als een pad naar fysieke, mentale en spirituele vernieuwing.
Door deel te nemen aan verschillende processen, die speciaal ontworpen zijn om ons voorbij onze meestal actieve “Monkey Minds” te brengen, ervaren we een buitengewoon gevoel van vrede en hernieuwde energie die we met ons mee naar huis nemen. De Art of Living Retreat is de perfecte vakantie die je jezelf kan gunnen.
De Art of Silence Retreat zal plaatsvinden van donderdag 13 februari tot en met zondag 16 februari in het nieuwe Yoga Peetha Happiness Centre aan de Picassostraat 113.
Deelname is alleen mogelijk als men reeds deelgenomen heeft aan de Happiness Program (voorheen AOL part 1/ basiscursus) of YES!+.

Overige berichten