Art of Living organiseert The Art of Silence Retreat

Swami Paramtej is een gerenommeerd spreker en senior facilitator van Stichting Art of Living.

Hij reist al langer dan tien jaar de wereld rond om mensen technieken aan te leren om hun volle potentie te benutten en leren om te gaan met de uitdagingen van het stressvolle leven van deze moderne tijd.

Hij zal van 10 tot en met 15 april 2019 in Suriname vertoeven voor het verzorgen van diverse programma’s. Zijn bezoek is tevens onderdeel van de missie van Art of Living om bij te dragen tot het creëren van een harmonieuze en welvarende gemeenschap. Een van de programma’s die Swami zal verzorgen is de Art of Silence Retreat.

The Art of Silence Retreat is een unieke kans voor verdieping van kennis en ervaring en het verder vergemakkelijken van het onbeschrijflijke proces van ons eigen ontwaken, na het hebben gevolgd van het Art of Living Part 1, Yes+ of Happiness Program.

Maak grote veranderingen in je leven

The Silence Retreat kan je helpen om beperkende overtuigingen, spijt en zorgen achter je te laten en een grotere visie voor jezelf aan te boren. Hierna sta je meer geaard, meer gecentreerd en wijzer in het leven. Je vindt een vreugde die niet verstoord wordt door uiterlijke omstandigheden. En hoe vaker je deze retraite doet, hoe sterker deze kracht en vrijheid in je groeit.

Een gestructureerde retraite

Terwijl andere retraites je een beetje aan je lot kunnen overlaten om wat stilte te vinden in een rustige atmosfeer, blijkt het dat veel mensen moeite hebben om zelfstandig hun geest te kalmeren. The Art of Silence Retreat biedt optimale omstandigheden om diep naar binnen weg te zinken en los te komen van ons mentale gebabbel. Je hele dag wordt zorgvuldig begeleid en ingericht om je een zo ontspannend en transformerend mogelijke ervaring te bieden. Het is geen wonder dat veel cursisten hiernaar verwijzen als de ideale vakantie voor lichaam, geest en ziel.

De cursus is open voor eenieder die al eerder het Part 1, YES!+ of Happiness Programma hebben afgerond.