fbpx

Arrestatie Team houdt tweede verdachte in roofzaak Bat en Balstraat aan

Het Arrestatie Team (A.T.) heeft op vrijdag 21 december een tweede verdachte, Sergio H., aangehouden in de zaak waarbij een winkelier aan de Bat en Balstraat is beroofd.

In deze zaak werd op vrijdag 14 december de verdachte Michel B. aangehouden.

Zij deden op zondag 9 december de winkel aan de Bat en Balstraat aan om zogenaamd een fles bier te kopen. Bij de kassa aangekomen, werd de winkelier onder schot gehouden en beroofd van de dagopbrengst.

Het lukte de winkelier op een onbewaakt moment zichzelf in veiligheid te brengen en de politie in te schakelen.

De verdachten hadden de locatie reeds verlaten toen de politie ter plaatse verscheen. De dieven zijn op camerabeelden vastgelegd. Tijdens het onderzoek zijn de juiste namen van deze verdachten achterhaald, waarna zij konden worden opgespoord en aangehouden.

OOK INTERESSANT
Eerste Nationale Commissie Inclusieve Arbeidsmarkt geinstalleerd

Bij de aanhouding van Sergio zijn ook twee andere mannen, die in zijn gezelschap vertoefden, meegenomen en overgedragen aan de recherche van Paramaribo. Eén van de mannen, Gorden G., had een illegale vuistvuurwapen bij zich dat in beslag is genomen.

Gorden is ingesloten voor overtreding van de Vuurwapenwet. De andere man werd na verhoor heengezonden, omdat hij geen betrokkenheid bleek te hebben bij de eerder vermelde strafbare feiten.(GFC)