fbpx
Arrestantenbezoek bij Duisburglaan en Huis van Bewaring mogelijk

GFC NIEUWS- Arrestantenbezoek bij Duisburglaan en het Huis van Bewaring blijkt bij mondjesmaat toegestaan, ondanks dit door het Nationaal Covid-19 Managementteam is verboden.

De leiding van deze twee instellingen vrezen voor een gevangenisopstand en laten op grond daarvan wel bezoekers toe met inachtneming van de Covid-19 maatregelen.

Het is niet duidelijk als afgestemd is met het Managementteam.

Vanaf zondag 15 maart is er met betrekking tot de bezoekregeling tot nader order een volledige lockdown van kracht, wat dus inhoudt dat er geen bezoek wordt toegestaan in de 4 inrichtingen, de cellenhuizen en het Doorgangshuis Opa Doeli.

Er wordt wel toegestaan dat voeding voor de gedetineerden in de Penitentiaire inrichtingen en voor de arrestanten in het huis van Bewaring wordt gebracht.

De nodige hygiënische voorschriften, die vanuit het ministerie van Volksgezondheid (BOG) zijn uitgevaardigd moeten strikt worden nageleefd.

Meer nieuws

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.