fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Arrestantenbezoek bij Duisburglaan en Huis van Bewaring mogelijk

GFC NIEUWS- Arrestantenbezoek bij Duisburglaan en het Huis van Bewaring blijkt bij mondjesmaat toegestaan, ondanks dit door het Nationaal Covid-19 Managementteam is verboden.
De leiding van deze twee instellingen vrezen voor een gevangenisopstand en laten op grond daarvan wel bezoekers toe met inachtneming van de Covid-19 maatregelen.
Het is niet duidelijk als afgestemd is met het Managementteam.
Vanaf zondag 15 maart is er met betrekking tot de bezoekregeling tot nader order een volledige lockdown van kracht, wat dus inhoudt dat er geen bezoek wordt toegestaan in de 4 inrichtingen, de cellenhuizen en het Doorgangshuis Opa Doeli.
Er wordt wel toegestaan dat voeding voor de gedetineerden in de Penitentiaire inrichtingen en voor de arrestanten in het huis van Bewaring wordt gebracht.
De nodige hygiƫnische voorschriften, die vanuit het ministerie van Volksgezondheid (BOG) zijn uitgevaardigd moeten strikt worden nageleefd.

OOK INTERESSANT
Granman Aboikoni wil naar Paramaribo afreizen, Saramaccaanse gemeenschap wil weten waar Asawini is