fbpx

Aroen Jadoenathmisier nieuwe directeur Economische Zaken

GFC NIEUWS- Om nog meer vorm aan het nieuw beleid te geven op het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie is Aroen Jadoenathmisier benoemd tot de nieuwe directeur van Economische Zaken.
Tijdens de verwelkoming van de directeur gaf minister Saskia Walden aan, dat er gewerkt wordt aan de beste oplossingen. Verder benadrukte zij, dat er heel veel uitdagingen zijn, maar dat er heel veel vertrouwen is in de nieuwe regering, die klaar staat voor het volk.
De nieuwe directeur is geen onbekende op het Ministerie. Hij heeft eerder al 28 jaren op het Ministerie gewerkt. In zijn speech benadrukte hij, dat het streven is voor welvaart, welzijn en ontwikkeling van elke Surinamer. Dat is één van de basis uitgangspunten van deze nieuwe regering.
Directeur Jadoenathmisier wil met het sterke team van EZ het Ministerie naar grotere hoogte brengen, zodat de bevolking ook voordelen hieraan heeft, schrijft de afdeling Voorlichting. Voor hem zijn transparantie, professionaliteit en teamwork van eminent belang.

BEKIJK OOK
Vervallen verklaarde ID-kaarten weer geldig tot 31 december 2023