fbpx
Arbeider steelt sportschoenen ter waarde van SRD 1.600

GFC NIEUWS- De 35-jarige Alwin V. is door de politie opgepakt voor diefstal van een aantal sportschoenen ter waarde van SRD 1.600.

Het slachtoffer deed op 11 oktober aangifte bij de politie van Flora woonachtig. Volgens een verklaring van de vrouw had zij sterk het vermoeden dat haar arbeider Alwin, die eerder een mobiele telefoon van haar had gestolen, de diefstal haf gepleegd.

Alvin werd opgespoord en dezelfde dag aangehouden. Hij geeft toe dat hij de sportschoenen gestolen heeft en dat hij die voor SRD 75 heeft verkocht.

De heler wordt opgespoord.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.