fbpx




Apotheek ’s Lands Hospitaal weer bij de voordeur open

GFC NIEUWS- De apotheek van ’s Lands Hospitaal is sinds maandag 17 augustus weer aan de voorzijde open voor het publiek.

Dit vindt plaats met het toepassen van de verplichte Covid-19 veiligheidsmaatregelen:

-Bij griepverschijnselen om de apotheek niet te bezoeken
-Het dragen van een mond/neuskap
-Verplicht de handen te ontsmetten
-Het laten opnemen van de lichaamstemperatuur
-Er steeds niet meer dan 5 personen in de wachtruimte zijn
-Het houden van de anderhalve meter onderlinge afstand

Personeelsleden kunnen hun recepten bij de afdeling Personeelsbeheer en Loonadministratie laten afstempelen en hiermee naar het loket aan de achterzijde van de apotheek gaan en deze indienen. Deze service aan de werknemers voorkomt dan ook een te grote concentratie van personen voorin bij de apotheek, meldt de directie.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.