fbpx

Anton Paal staat achter Holwijn in Coronie

GFC NIEUWS- Anton Paal, tot enkele jaren geleden nog PALU-vertegenwoordiger in De Nationale Assemblee (DNA) vanuit het district Coronie, ondersteunt de huidige PALU DNA-kandidaat Danielle Holwijn.
In een persoonlijk schrijven aan alle Coronianen heeft Paal zijn districtsgenoten opgeroepen massaal te stemmen op Holwijn. Hij prijst haar aan als jong, dynamisch, deskundig en vol energie en ideeën over de ontwikkeling van Coronie.
Paal die in en buiten DNA bij vriend en vijand wordt gewaardeerd dan wel gerespecteerd om zijn deskundigheid, zijn inzet en zijn oprechtheid heeft enkele jaren geleden de fakkel overgedragen aan Cleon Gonsalves.
Gonsalves gaf echter al in een vroeg stadium te kennen geen tweede termijn in DNA te ambiëren. Toch zou hij met een gerust hart afstand nemen van de politiek, omdat hij had begrepen dat Coronie vanuit de PALU in betrouwbare handen zou worden overgedragen.
Holwijn is een bijzondere kandidaat die de volledige steun verdient van alle Coronianen, stelt ook Gonsalves. Ook na de verkiezingen wil hij Holwijn bijstaan bij de uitvoering van projecten in Coronie.

BEKIJK OOK
VIDS spreekt zich uit over effecten klimaatverandering en bescherming Inheemse gebieden