fbpx
Anthony’s Corner ontvangt keurmerk Klantgericht Communiceren

GFC NIEUWS- Anthony’s Corner heeft met haar vier vestigingen namelijk in de Domineestraat, Gemenelandsweg, Flustraat en de Ringweg, zaterdag het keurmerk klantgericht communiceren feestelijk in ontvangst, mogen nemen.

“Het was een intensief traject, die zonder de medewerking van onze behulpzame medewerkers en onze klanten, niet was gelukt”, zegt Caroline Liauw, operationeel manager van Anthony’s Corner.

De Vereniging voor Communicatie, Marketing & Public Relations (VCMP/CCPR), de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) en de Associatie voor Surinaamse Fabrikanten (ASFA) hebben met trots, dit landelijk keurmerk toegewezen aan Anthony’s Corner.

“Het is de eerste keer dat dit keurmerk wordt verstrekt en wij hopen dat meer organisaties, dit voorbeeld zullen volgen en actief meewerken aan de dienstverlening van hun organisatie”, zegt Steven Mac Andrew, directeur van de VSB.

Begin van dit jaar hebben de medewerkers van Anthony’s Corner een succesvol trainingstraject gevolgd via AK Communication Consultancy.

Door middel van ‘mystery’ bezoeken, ‘mystery calls’ en het analyseren van de interne processen, is het startpunt bepaalt voor het vaststellen van de normen voor de dienstverlening.

Anthony’s Corner heeft goed gescoord op vele vlakken en tijdens het trainingstraject konden de puntjes op de ‘i’ worden geplaatst. Er is getoetst op het proces van het klantcontact, responsiviteit, betrouwbaarheid, beleefdheid, empathie, competentie, (fysieke) identiteit en de nazorg.

“Het is belangrijk dat wij momenteel onze ondernemers zoveel mogelijk ondersteunen en bijdragen aan hun fundamenteel bestaansrecht. Suriname verkeert in een roerige periode, waar wij ons zeker doorheen zullen slaan, maar dan moeten wij ook werken naar normen die voldoen aan internationale standaarden,” zegt Wilgo Bilkerdijk, voorzitter van de ASFA.

“De kwaliteit van de dienstverlening is nog nooit zo acuut geweest als nu. Suriname op de wereldkaart plaatsen en profiteren hiervan op economisch niveau betekent, keihard werken aan onszelf, en dan bedoel ik fabrikanten en ondernemers. En continu evalueren waar wij staan en naar toe willen als organisatie en als natie”, aldus Bilkerdijk.

Angela van der Kooye, voorzitter VCMP/CCPR, zegt dat dit keurmerk bijdraagt aan de geloofwaardigheid van Anthony’s Corner en deze openheid en ‘drive’ om te ‘performen’ kan een voorbeeld zijn voor vele organisaties die de kwaliteit van hun dienstverlening willen verbeteren.

“Onze cultuur moet geen sta-in-de-weg zijn bij het toetsen van de interne processen en het aan de kaak stellen van performances. Continue groei kan alleen worden bewerkstelligd als ondernemers durven te evalueren en werken aan de verdere inrichting van bestaande processen.”

“Wij zijn bijzonder trots vandaag, dat wij dit keurmerk samen met de VSB en de ASFA mogen uitreiken aan Anthony’s Corner, die bewust ervoor heeft gekozen structureel te werken aan de kwaliteit van haar dienstverlening”, zegt de VCMP/CCPR-voorzitter.

Het geheel werd feestelijk afgesloten met de medewerkers van Anthony’s Corner, onder het genot van hun eigen overheerlijke broodjes en drankjes.

De criteria die horen bij het keurmerk klantgericht communiceren, worden ook na de uitreiking, gemonitord.

Meer nieuws

Man ernstig gewond na aanval luipaard

GFC NIEUWS-  Een man liep ernstige verwondingen op na een felle aanval van een luipaard. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

129 Covid-testen, 4 positief

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 4 personen positief getest op Covid-19: in Paramaribo 1 en Wanica 3. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met…

49- jarige gewelddadige dief opgepakt

GFC NIEUWS- De 49-jarige Dharminderpersad C. is op donderdagavond 22 oktober aangehouden door de politie. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Bazo- en BZV-aanvragen via Sozavo

GFC NIEUWS- De regering heeft besloten dat per 15 november alle aanvragen voor de Bazo- en BZV- verzekering bij de afdeling Basiszorg van het ministerie…

Vuilophalers in actie

GFC NIEUWS- Vuilophalers die werkzaamheden verrichten voor het ministerie van Openbare Werken (OW) zijn in actie. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin,…

Onderzoek naar cacaoproductie in Suriname

GFC NIEUWS- Tanja Tijtel en Naomi Venetiaan van het Polytechnic College Suriname hebben voor hun afstudeerproject voor het programma Hoger Laboratorium Onderwijs, samen een onderzoek…

Genti Mangroe nieuwe directeur Jeugdzaken

GFC NIEUWS- Donderdag heeft de ondertekening plaatsgevonden van het protocol van overdracht voor het Directoraat Jeugdzaken van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J)….

ICJ volgt decemberstrafproces op de voet

GFC NIEUWS- De Internationale Commissie van Juristen (ICJ) zal het 8 decemberstrafproces blijven volgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…