fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Andressa Hunsel Ambrose maakt debuut als auteur in VS

GFC NIEUWS- Andressa Hunsel verhuisde het vorig jaar voor goed met haar gezin naar New Jersey.
Zij werkt inmiddels al 8 jaar als marketingspecialist en is sinds kort voorzitter van de Stichting Help Us Help Them.
Andressa heeft in 2014 de media aandacht weten te trekken met haar project “Vechten tegen pesten” welke op meer dan 40 basisscholen werd uitgevoerd in Paramaribo en Wanica. Een succesvol project om op terug te kijken.
Nu maakt zij Internationaal debuut met haar kinderboek “Keemaya and the Beach – My Journey Living With Sickle Cell”. Niet zomaar een kinderboek, want met dit boek gelooft zij de harten te kunnen raken van kinderen met Sikkelcel Disease en diens familie.
“Keemaya and the Beach is an outstanding way of raising awareness about Sickle Cell Disease!” “Every Child with SCD needs to read this book” “Een unieke, creatieve en educatieve manier om de ziekte onder de aandacht te brengen bij kinderen maar zeker ook de ouders”. Zo klinken de reacties over haar boek.
Andressa gelooft dat dit boek het begin is van een nieuwe manier om awareness te creëren. In Keemaya and the Beach is Keemaya een 8-jarig meisje welke de Sikkelcelziekte heeft. De lezer wordt op een positieve manier geïnformeerd over de ziekte, leefregels en uitleg middels tekeningen die het voor kinderen makkelijk te begrijpen vinden.
Een Extra tintje geeft zij door middel van leuke puzzels, kleurplaatjes en affirmaties voor de kinderen. Naast dit boek heeft zij ook posters en pijnladders laten ontwerpen voor de kinderen. Via haar Facebook pagina is er meer informatie over haar boek en overige producten die hieraan gerelateerd zijn.
Binnenkort start zij een crowdfunding campagne in verband met de Sickle Cell Awareness Month (September) om elk kind met deze ziekte te voorzien van een pakketje waarin natuurlijk haar boek, poster en pijnladder deel van uitmaken.
Momenteel is haar boek online te vinden via haar publisher iUniverse en Amazon. Blijf haar FB page volgen voor updates over de verkooppunten.
Is haar boek ook te verkrijgen in Suriname?
Dit is haar grootste wens, dus de gesprekken zullen nog gevoerd moeten worden met de boeken winkels in Suriname. Tot die tijd kunnen boeken rechtstreeks via Andressa worden besteld.

OOK INTERESSANT
Ruimtetoerismebedrijf Virgin Galactic: eindfase testvluchten in zicht