fbpx

Andre Misiekaba: NDP zal walsen over V7

Hij gelooft dat de NDP minstens 13 zetels in Paramaribo zal behalen. Hetzelfde dat zich in 1987 heeft voorgedaan, zal zich op 25 mei 2015 herhalen, maar dan het tegenovergestelde, zegt Andre Misiekaba van de NDP.

Het Front behaalde in ’87 41 zetels en NDP 3. Nu gaat het tegenovergestelde gebeuren. Misiekaba is ervan overtuigd dat de NDP de aanstaande verkiezingen grandioos wint. De paars partij zal walsen over V7.

Misiekaba had drie zaken die hij met zijn gehoor wilde delen: “We geven dit land niet over. Bakra basi a keba. Je kan doen wat je wil, wij geven dit land niet over”. Ten tweede haalde hij aan dat het niet om de NDP gaat, maar om Suriname. “Suriname ik stem op jou”.

Tenslotte zei Misiekaba dat er definitief afgerekend moet worden met hokjes – en etnische politiek. “Als de NDP er niet was, zouden we met elkaar vechten in dit land. De NDP heeft ons laten begrijpen dat wij met elkaar moeten leven”, weet hij.

Misiekaba riep tenslotte alle politieke tegenstanders op om na de verkiezingsstrijd de gelederen te sluiten, “want een verdeeld volk is verloren. Suriname heeft jullie nodig. We hebben een politieke strijd gehad, maar we hebben elkaar nodig om dit land te ontwikkelen. Laten we in eenheid en saamhorigheid dit land tot grotere hoogte brengen”.

Naar meer berichten...