fbpx
Andersen Global voegt Surinaamse firma Kenswil & Co. toe aan haar internationaal netwerk

GFC NIEUWS- Andersen Global versterkt haar aanwezigheid in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied met de toevoeging van een samenwerkend kantoor in Suriname, Kenswil & Co.

Met bijna 15 jaar ervaring leidt oprichter en directeur Siegfried Kenswil het in Paramaribo gevestigde fiscaal en juridisch advieskantoor.

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch gescheiden, onafhankelijke ledenkantoren die bestaan uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu meer dan 5.000 professionals wereldwijd en is aanwezig in meer dan 185 jurisdicties via haar aangesloten bedrijven en samenwerkende bedrijven.

Kenswil & Co is gespecialiseerd in onder meer de sectoren olie & gas en mijnbouw. Het kantoor heeft daarnaast uitgebreide ervaring met inkomende en uitgaande fiscaal juridische structurering van bedrijfsactiviteiten. Het kantoor wordt opgezocht om haar specialistische kennis bij complexe fiscale vraagstukken. De klantenkring van het bedrijf omvat beursgenoteerde bedrijven, internationale en lokale bedrijven en vermogende particulieren.

“We zijn toegewijd aan het voldoen aan de vraagstukken van onze clienten op de meest efficiënte wijze en zijn trots op het verstrekken van innovatieve, best-in-class oplossingen,” zei Siegfried.

“We kijken ernaar uit om samen te werken met Andersen Global, aangezien deze samenwerking ons in staat zal stellen om onze klanten op een naadloze manier een geïntegreerde benadering van fiscale en juridische diensten te bieden, ongeacht de grenzen. Aan de ene kant dien je rekening te houden met de lokale cultuur en gebruiken, maar aan de andere kant kun je niet achterblijven op internationale ontwikkelingen. We hebben alle vertrouwen in de lange termijn toekomst van Suriname. Met de verdere ordening van het land en de ontwikkelingen op het gebied van olie & gas, zullen bedrijven en individuen steeds meer behoefte hebben aan integer en hoogwaardig advies.“

“We hebben onze wereldwijde voetafdruk gestaag uitgebreid en onze samenwerking met Kenswil & Co is een andere sterke toevoeging aan ons platform in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied,” aldus Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz. “Siegfried en zijn team vullen onze bestaande leden- en samenwerkende bedrijven regionaal en wereldwijd aan, en hun branche-expertise en passie voor rentmeesterschap geeft ons een sterke houvast in Suriname.”

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.