fbpx
Amerikaanse tiener gedood door verdwaalde kogel, terwijl ze moeder danspasjes wijst

GFC NIEUWS- Een Amerikaans meisje, dat haar moeder enkele TikTok-danspasjes toonde in hun woonkamer, is doodgeschoten.

De 13-jarige Amaria Jones overleed, nadat ze was geraakt door een verdwaalde kogel. Dat melden Amerikaanse media.

Jones overleed op 20 juni nadat schutters het vuur openden in de buurt van haar woning. Ze werd dodelijk geraakt toen ze enkele danspasjes aan haar moeder wees. De kogel vloog door een van de ruiten, ketste tegen de televisie en raakte het kind vervolgens in haar nek.

Haar moeder snelde onmiddellijk te hulp, maar kon niet voorkomen dat haar dochter ter plekke overleed.

Twee tienerjongens van 15 en 16 jaar raakten ook gewond, maar zijn stabiel.

Het is onduidelijk of het huis van Jones het doelwit was van de schutters.

Het 13-jarig meisje is een van de vijf kinderen die in een serie van niet-gerelateerde schietpartijen op Vaderdag in Chicago, VS, zijn gedood.

Ruim 103 personen in Chicago waren op die dag het slachtoffer van een schietpartij, 13 stierven, waaronder 5 tieners.

De gemeenschap in Chicago rouwt ook om de dood van de 3-jarige Mekhi James, die werd doodgeschoten in de auto van zijn stiefvader.

De politie heeft al deze zaken in onderzoek. Er zijn nog geen arrestaties verricht.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.