fbpx
Amerikaanse rapper op vrije voeten vanwege coronavirus

GFC NIEUWS- De Amerikaanse rapper Tekashi 6ix9ine is op vrije voeten.

Daniel Hernandez, zoals de rapper officieel heet, heeft eerder via zijn advocaat een verzoek ingediend tot vervroegde vrijlating in verband met het coronavirus.

Tekashi heeft onder meer asthma en zou tot de risicogroep behoren. De rechter zou het verzoek hebben toegekend en de rapper is naar verluidt op vrije voeten. Of hij zichzelf gaat beveiligen nu is de grote vraag.

Tekashi69 heeft meerdere verklaringen afgelegd tegen voormalige vrienden en compagnons. De rapper heeft volop mensen erbij gelapt die nu allen een langdurige gevangenisstraf riskeren.

Zelf riskeerde Tekashi ruim 47 jaar cel voor verschillende zaken. Praten met politie en justitie heeft de rapper geen windeieren gelegd.

De rechter heeft Tekashi twee jaar cel opgelegd met aftrek van de tijd, dertien maanden, die hij al heeft vastgezeten.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).