fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Amerikaanse politie rukt uit voor campagnevoerende politicus

Een zwarte Democratische politicus kreeg te maken met waar zwarte Amerikanen steeds meer mee te maken krijgen. In de VS wordt steeds vaker de politie erbij gehaald wanneer zwarten zich “schuldig maken” aan activiteiten die voor het witte deel van de bevolking gewoon en alledaags zijn.

Janelle Bynum voerde campagne in Oregon toen een witte vrouw de politie waarschuwde voor haar “suspecte gedrag”: zij ging met verschillende mensen in gesprek.

Zij zit in het Huis van Afgevaardigden en hoopt in november herkozen te worden. Daarvoor zoekt zij het volk op, om bij hun haar zaak te bepleiten.

OOK INTERESSANT
Voor bevordering toerisme: 46 personen Boven-Suriname getraind in basis brood en banket

Een kiezer zag haar bij verschillende woningen aankloppen; zij was ook vaak bezig met haar telefoon. Dat vond de vrouw verdacht, waarop zij de politie belde.

Sheriff Campbell wist wel wat campagne voeren inhoudt en zocht samen met het congreslid de angstige aangeefster op om het uit te leggen. Die leek het daarna te snappen en bood excuses aan.