fbpx
Amerikaanse man met skelet op carpoolstrook

GFC NIEUWS- In de Amerikaanse staat Arizona is een man bekeurd die met een sluwe truc gebruik maakte van een carpoolstrook.

Tijdens de spitsuren mogen alleen auto’s met meerdere inzittenden daar rijden.

De 62-jarige bestuurder dacht slim te zijn door een nepskelet naast zich op de passagiersstoel te zetten, maar het skelet zag er wel zo eng uit dat een motoragent de man staande hield.

De automobilist is niet de eerste die illegaal gebruik maakt van de speciale rijstrook: jaarlijks lopen zevenduizend overtreders tegen de lamp.

De man kreeg een boete van US$ 400. Ook de juridische kosten zijn voor hem.

Meer nieuws

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.

Bouva doet aangifte wegens smaad en laster

GFC NIEUWS- DNA-lid en gewezen vicevoorzitter van De Nationale Assemblee, Melvin Bouva, heeft bij de recherche van het Bureau Geyersvlijt aangifte gedaan wegens smaad en…