Amerikaanse familie doet angstaanjagende ontdekking in woning na terugkomst van vakantie

“Heb ik me nu van huisdeur vergist?” Het was een gedachte die even door het hoofd spookte van de Amerikaanse Janice Henson toen ze met haar gezin terugkeerde van vakantie. De sleutel leek het vreemd genoeg niet meer te doen. De familie stond met andere woorden voor een gesloten deur. Maar achter die deur zou ze een angstaanjagende ontdekking doen.

Toen Janice tevergeefs probeerde om de sleutel in het slot te krijgen, opende plotseling een vreemde man in een rolstoel de deur en riep de familie agressief toe dat ze zich moest wegscheren. Voortaan was dit huis in de staat Georgia zijn huis, zo klonk het stellig. De indringer beweerde bovendien dat hij gewapend was.

De onbekende man had blijkbaar van de afwezigheid van de bewoners gebruikgemaakt om alle sloten te vervangen. Daarop bracht Janice de politie op de hoogte. Agenten onderhandelden ruim vijf uur lang tevergeefs met de indringer die niet voor rede vatbaar bleek. Hij bedreigde hen. Er moest een speciale eenheid aan te pas komen om de voordeur in te beuken. Hierna werd er een robot het huis ingestuurd om de man te lokaliseren. Uiteindelijk gaf hij zich over. Er werd geen wapen aangetroffen.

Het gaat om de 26-jarige Nathaniel Nuckols. Hij zit in de gevangenis van Cobb County.

Overige berichten