fbpx
Ambulancedienst AZP en Kijlstra Ambulancegroep Friesland boosten niveau medewerkers

GFC NIEUWS- Door tussenkomst van stg. Suridocs is er door de Kijlstra Ambulancegroep Friesland een training “acute zorg van levensbedreigende trauma” verzorgd voor het ambulancepersoneel van AZP.

Met de opgedane kennis zal het ambulancepersoneel nu nog effectiever in kunnen komen door gebruik te maken van de aangeleerde methodes, die hen in staat stelt de traumaslachtoffers juiste zorg te verlenen, met als doel de overlevingskans van traumaslachtofffers te vergroten.

De Ambulance dienst AZP die in februari 2019 fysiek los is gekoppeld van de Spoed Eisende Hulp(SEH) en de garagedienst van het AZP, is zich verder aan het ontwikkelen.

Deze drempelverlagende maatregel ten behoeve van de gemeenschap, om sneller te kunnen beschikken over betrouwbare ambulancezorg van het AZP, was vanaf dat moment een significante verbetering in de dienstverlening.

Voor verdere professionalisering van deze afdeling, is er ook gedacht aan andere ketenpartners mee te willen nemen in het traject professionalisering.

De cursus “First Trauma Care Course” is met groot enthousiasme ontvangen door de chauffeurs en verpleegkundigen. Het team heeft getoond klaar te zijn voor de belangrijke upgrade in het werk.

Stg. Suridocs die als doel heeft de gezondheidszorg in Suriname te helpen ondersteunen, draagt het project ambulance zorg AZP nieuwe stijl een warm hart toe.

Samen met de stg Suridocs zal er invulling worden gegeven aan een meerjaren trainingsplan, wat betekent dat ambulancemedewerkers regelmatig getraind zullen worden, wat maakt dat ze op de hoogte zijn van de up-to-date methoden en technieken.

Meer nieuws

49- jarige gewelddadige dief opgepakt

GFC NIEUWS- De 49-jarige Dharminderpersad C. is op donderdagavond 22 oktober aangehouden door de politie. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Bazo- en BZV-aanvragen via Sozavo

GFC NIEUWS- De regering heeft besloten dat per 15 november alle aanvragen voor de Bazo- en BZV- verzekering bij de afdeling Basiszorg van het ministerie…

Vuilophalers in actie

GFC NIEUWS- Vuilophalers die werkzaamheden verrichten voor het ministerie van Openbare Werken (OW) zijn in actie. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin,…

Onderzoek naar cacaoproductie in Suriname

GFC NIEUWS- Tanja Tijtel en Naomi Venetiaan van het Polytechnic College Suriname hebben voor hun afstudeerproject voor het programma Hoger Laboratorium Onderwijs, samen een onderzoek…

Genti Mangroe nieuwe directeur Jeugdzaken

GFC NIEUWS- Donderdag heeft de ondertekening plaatsgevonden van het protocol van overdracht voor het Directoraat Jeugdzaken van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J)….

ICJ volgt decemberstrafproces op de voet

GFC NIEUWS- De Internationale Commissie van Juristen (ICJ) zal het 8 decemberstrafproces blijven volgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…