Ambassadeur Brazilië heeft ontmoeting met dc Nerkust

De nieuwe ambassadeur van Brazilië in Suriname, Laudemar Gonçalves de Aguiar Neto, heeft donderdag een kennismakingsbezoek gebracht aan districtscommissaris (dc) Mike Nerkust. De ambassadeur was vergezeld van Evangelina Cariné Miranda (Braziliaanse Federale Politie attaché) en Marinalva Soares Romeo, directrice van het Cultureel Centrum Brazilië – Suriname.

Naast de kennismaking is er vooral gesproken over de bestaande goede bilaterale banden tussen Suriname en Brazilië. Er is ook gepraat over het verder uitdiepen van de samenwerkingsrelatie op het gebied van cultuur en educatie.

De districtscommissaris heeft enkele projectvoorstellen gedaan. De ambassadeur zal deze verder bespreken en er zal nagegaan worden hoe de voorstellen ter uitvoer te brengen.

De dc zegt dat de ambassadeur mag rekenen op de volle ondersteuning vanuit het districtscommissariaat. De ambassadeur gelooft dat in partnerschap, doelen makkelijker en sneller gerealiseerd kunnen worden. “ Let’s be creative”, is zijn motto.(GFC)

Overige berichten