fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Amar Randjitsing nieuwe algemeen directeur SZF

GFC NIEUWS- Amar Randjitsing (50) is per 5 oktober aangesteld als algemeen directeur bij de Stichting Staatsziekenfonds (het SZF).
In deze functie volgt hij Ricky Kromodihardjo op, die op 30 juli werd bedankt.
Randjitsing is bedrijfseconoom en heeft een decennialange ervaring in het verzekeringswezen. Bij de verzekeringsmaatschappijen Assuria en Parsasco heeft hij gediend in topfuncties; bij de laatstgenoemde was hij ruim twintig jaar general manager.
Randjitsing wil door middel van een goede verstandhouding met alle stakeholders het SZF verder tillen naar hogere niveaus. Hij gaat voor waarborging van de continuïteit van het SZF. Het formuleren van beleidsdoelen op korte, middellange en lange termijn is een van de eerste actiepunten. De taken die hieruit voortvloeien, zullen leiden tot acties die ondernomen moeten worden om de statutaire doelstellingen verder te realiseren.
Volgens de nieuwe algemeen directeur staat het SZF voor de uitdaging om meer dan ooit prioriteit te geven aan het inlopen van achterstanden, waaronder jaarrekeningen en begrotingen.
Een van de belangrijkste doelen is het in kaart brengen van een kosten-batenanalyse, zodat de financiële positie van het SZF zichtbaar gemaakt wordt. Hiermee kan vastgesteld worden welke maatregelen of procedures noodzakelijk zijn om de interne beheersing van de organisatie goed te monitoren, zodat dit op termijn positief doorwerkt naar de externe organisatie.

OOK INTERESSANT
Joe Biden valt op de grond tijdens diploma uitreiking Amerikaanse luchtmacht (VIDEO)