fbpx
Facebook Pagelike Widget

Alternatieve Combinatie met veel aanhang in Para

Naast de Nationale Democratische Partij (NDP), heeft de Alternatieve Combinatie(AC) van Ronnie Brunswijk de meeste volgelingen op de been gebracht bij de indiening van de kandidatenlijsten bij het hoofdstembureau van Para.

Johan Ceder, Ronny Mangoendikromo en Marlene Joden zijn voor de verkiezingen als leden voor De Nationale Assemblee (DNA) gekandideerd.

De ABOP, KTPI en PDO vertegenwoordigt in de A Combinatie hebben na APS, NDP, ANC en AC ordelijk hun bescheiden ingediend.

NOP moest 9.00 uur aanwezig zijn volgens afspraak, maar heeft om meer tijd gevraagd. Zij krijgen de gelegenheid tot 15.00 uur om hun zaken in orde te maken.

De NOP heeft zich ook nog niet geregistreerd in Paramaribo. Ook PING heeft zich nog niet aangemeld in Paramaribo. De partij van Ramsoender Jhauw heeft zich wel keurig aangemeld bij het hoofdstembureau in Coronie.

De overige partijen m.n. het Mega Front, V7, DOE en PING zijn de laatste drie op de lijst in Para.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.