Als je binnenkort komt te overlijden door het C- virus is dat je eigen schuld

INGEZONDEN- Het is nu meer dan duidelijk dat de Surinaamse regering zich heeft voorgenomen om de ingrijpende maatregelen die waren ingesteld om de verspreiding van het C- virus tegen te gaan, langzaam maar zeker te versoepelen.

En terecht!

Het heeft namelijk geen enkele zin om haast de hele bevolking maandenlang op te sluiten in hun huis terwijl velen op “vrije dagen of uren” de maatregelen weer massaal negeren. Het is dweilen met de kraan open.

Nota bene worden mensen die zich wel houden aan de voorschriften nodeloos gedupeerd door de verplichte opsluitingen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

Een ieder weet intussen welke stappen moeten worden ondernomen om zichzelf en anderen te beschermen tegen een infectie.

Diegenen die zich niet willen houden aan de regels moeten zelfs instaan voor de gevolgen. Een ieder is verantwoordelijk voor z’n eigen gezondheid.

De regering heeft bovendien een ieder in de gelegenheid gesteld om twee keer een gratis prikje te halen om zich zo meer weerbaar te maken tegen het virus.

Niemand is verplicht. Maar wie niet wil prikken en zich bezig wenst te houden met allerlei complottheorieën moet zelf voor de gevolgen instaan en geen last vormen voor de rest van de gemeenschap.

Als je binnenkort komt te overlijden door COVID is dat meestal je eigen schuld en niet die van de beleidsmakers, artsen of verpleegkundigen.

‘You are responsible for yourself’.

R. Pinas

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

Overige berichten