fbpx
“Allerlei scenario’s om de NPS klein te krijgen”

GFC NIEUWS- Op Facebook wordt er een video gedeeld, die geplaatst is door Faya Pepre Nieuws, dat de NPS zonder toestemming een vlag geplaatst zou hebben bij iemand thuis.

“Een boze familie geeft aan dat de Nationale Partij Suriname ongevraagd NPS-vlaggen heeft bevestigd op hun terrein. De familie heeft de vlag laten verwijderen. Er komen meerdere klachten binnen van personen die zeggen dat er ongevraagd NPS-vlaggen zijn geplaatst op hun terreinen,” staat op de pagina te lezen.

De NPS ontkent dit en zegt dat de vlaggen op desbetreffend terrein met toestemming van de eigenaar is geplaatst.

“Op deze foto kunt u zien waar ons team met de mevrouw des huize aan het praten is. Het is duidelijk te merken dat de NPS een gevaar is voor de tegenpartij. Er worden verschillende scenario’s gebruikt om de NPS klein te krijgen. Maar dat zal ze nimmer lukken,” aldus een reactie van de NPS.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).