‘Alleen een man met een erg grote penis komt er bij mij in’

“Veel vrouwen komen er niet eerlijk en openlijk voor uit. Maar de meesten van hen willen diep binnen hun brein niets liever dan een man met een erg groot geslachtsdeel”, zegt de bekende vrouwenkenner Casanova uit Den Haag aan GFC Nieuws. Hij deelde het bed met meer dan 1000 vrouwen.

Volgens de kenner vertellen veel vrouwen niet de waarheid aan hun vriend of man. “Meestal willen ze hun liefdespartner niet kwetsen en stellen hem gerust door te zeggen dat hij de perfecte afmeting heeft. Maar stiekem is een lang en dik apparaat hun grote verlangen”, aldus Casanova. 

Wie er wel openlijk over praat is de populaire Nederlandse zangeres Anouk. ‘Please god, could you send me a beautiful and honest man with a huge penis? That’s all. Thank you.’ Zo schreef Anouk op Twitter.

Anouk vertelde vaker aan de media dat een man met een klein geslachtsdeel geen kans maakt seks met haar te bedrijven. Vooraf vraagt zij aan eventuele bedpartners wat de lengte en omtrek van de penis is.  Als die in erectie niet minstens 21 centimeter of langer is, gaat de seksdate niet door.

“Ik wil wel pijn voelen, daarom moet hij groot geschapen zijn. Zo’n 21 tot 23 centimeter. Je wilt af en toe goed door de kamer worden geknald, toch?”, vertelde Anouk eerlijk.