‘Alle’ mannen zijn onbetrouwbaar op relationeel vlak!

INGEZONDEN- Geen enkele man is te vertrouwen. Ze zijn allemaal smeerlappen en denken eerst met hun geslachtsdeel, in plaats van hun hoofd. Ze houden de boel voor de gek en zijn de grootste hypocrieten. Trap dus niet in de val van een man. Zijn zoete praatjes hebben alleen als doel om je het bed in te krijgen. Alle mannen lopen uit!

Zo is de gedachtegang van veel vrouwen waarmee ik op kantoor in discussie ga over de relatie, op liefdesvlak, tussen mannen en vrouwen. Soms worden er lange en diepgaande gesprekken gevoerd over dit erg gevoelig onderwerp.

De vraag is of dat wel of niet zo is. Zijn alle mannen onbetrouwbaar op relationeel vlak?

Uiteraard zijn er mannen die eerst met hun geslachtsdeel denken. Ook zijn er anderen die helemaal niet kunnen denken. Kijk maar naar de recente gevallen waarbij volwassen mannen het hebben aangedurfd om met erg jonge meisjes seks te hebben. Deze figuren hebben niet eens nagedacht over de gevolgen die dat met zich kan meebrengen. Heel dom!

De enige waarheid is dat de meeste mannen met zoveel mogelijk aantrekkelijke vrouwen het bed willen delen. Zo is de natuur nu eenmaal. Een man die die het tegendeel beweert, is een grote hypocriet! Dat is de harde realiteit! Echter zijn er ook mannen, hoewel erg weinig, die volledig in staat zijn om zich te beheersen en niet wensen toe te geven aan de vele verleidingen.

Je kunt dus niet stellen dat ALLE mannen onbetrouwbaar zijn en uitlopen. Een zeer groot gedeelte echter wel. Dat is de bittere waarheid!

Anderzijds kun je stellen dat er ook een heleboel vrouwen zijn die helemaal niet te vertrouwen zijn, maar wel sterk de indruk wekken alsof zij nooit zullen uitlopen. De zogenoemde “heilige vrouwen”. Ik durf te stellen dat een relatief even grote groep vrouwen ontrouw is aan hun man of vriend, terwijl de buitenwereld incluis hun directe naasten dat nooit van hen zouden verwachten. Talrijke onderzoekingen hebben dat al overduidelijk aangetoond.

De meeste mannen vinden het stoer om op te scheppen over hun veroveringen en seks escapades. Dat streelt hun ego, ze zijn een “echte man”, denken ze dan. Bij een vrouw is dat anders. Ga je als vrouw van bil met een man buiten je relatie of met meerdere mannen, dan word je al gauw gekwalificeerd als een ordinaire hoer. Dat verklaart ook het vaker hypocriete gedrag van vrouwen, die veelal de indruk willen wekken niet uit te lopen.

Tot slot mogen wij concluderen dat de meerderheid mannen en vrouwen onbetrouwbaar is op relationeel vlak. Niet alleen mannen. De mens is simpelweg over het algemeen een erg onbetrouwbaar wezen!

J. Kerto
Plaatsing van ontvangen artikelen op onze website houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud.

Overige berichten