fbpx

Alle begrip als Surinaamse First Lady Santokhi niet meer gemotiveerd is om te helpen, ze krijgt toch stank voor dank

INGEZONDEN- Het is bewonderenswaardig hoe onze First Lady Santokhi nog steeds haar uiterste best doet om burgers in Suriname die dringend hulp nodig hebben te ondersteunen.

Niemand in ons land kan de First Lady het verwijt maken dat zij zich niet inzet en probeert haar taken zo goed mogelijk uit te voeren. Dat zij haar werkwijze in een nieuw en fris jasje plaatst, is alleen maar toe te juichen.

Maar het vervelende in Suriname is dat je het bijna nooit goed kan doen.

Om het minste en geringste zie ik vooral op sociale media de meest belachelijke reacties voorbij komen, waarbij ik mij afvraag of het gezond verstand bij een aantal zogenaamde critici het heeft laten afweten.

HEB JE TE VEEL GEGETEN? NEEM 1 THEELEPEL LEPTOZ GEMBERSLANK 5X GECONCENTREERD IN VOOR EEN KRACHTIGE VETVERBRANDING EN OPTIMALE SPIJSVERTERING

De domheid, de idioterie van de opmerkingen over haar persoon straalt er mijlenver vanaf.

Onze First Lady moet wel veel incasseringsvermogen hebben om al deze bagger die via sociale media over haar wordt gestrooid  te kunnen verwerken.

De stupiditeit van de ongewoon vele opmerkingen op sociale media, de leugens, roddels en onzintheorieën die over haar worden verspreidt zijn schandalig.

BEKIJK OOK
Het krioelt in Suriname van stinkend jaloerse roddelaars

Ik kan mij heel goed voorstellen dat deze idioterie een erg demotiverend effect heeft op onze First Lady. Het kan niet anders, deze domheid en het verspreiden van grove leugens moet haar toch wel storen.

Daarom heb ik er alle begrip voor indien ze met de gedachte loopt van: “jullie bekijken het maar. Ik krijg toch alleen maar stank voor dank”. En groot gelijk heeft ze ook indien ze op een gegeven moment inderdaad zo denkt!

En hetzelfde geldt voor politici die het goed menen met het land en volk, hun best doen, maar daarvoor alleen maar rotzooi over zich heen krijgen van de krankzinnigen op sociale media.

Het is helaas niet anders, het krioelt van de zielige onderontwikkelde idioten op de verschillende sociale platforms die niets anders te doen hebben dan onzin uitkraaien over personen die zich oprecht inzetten voor een beter Suriname.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]