fbpx

“Aliens bestaan en ze leven onzichtbaar op aarde", zegt eerste Britse astronaut

GFC NIEUWS- “Aliens bestaan, dat is zeker, en mogelijk leven ze al tussen ons op aarde, maar hebben we dat nog niet gemerkt,” zegt Helen Sharman.

Sharman is een Britse wetenschapper en de eerste Britse astronaut. Ze studeerde chemie en werd in 1989 geselecteerd om als eerste vrouw het ruimtestation Mir te bezoeken. Daar verbleef zij in 1991 bijna acht dagen.

Aan The Observer vertelt ze: “Je kunt er niet om heen dat er aliens bestaan. Er zijn vele miljarden sterren in het universum.

Het kan niet anders dan dat daar verschillende levensvormen zijn,” aldus de slimme astronaute. “Zien ze eruit als jij en ik, gemaakt van koolstof en stikstof? Misschien niet.”

BEKIJK OOK
Keti Koti worstelspektakel op Ramcharan’s Playground

Sharman gaat nog een stap verder. “Het is heel goed mogelijk dat ze hier al zijn, maar dat we ze simpelweg niet kunnen zien.”Ze is niet de enige expert die gelooft dat aliens bestaan.

Een voormalige topman van het Pentagon die een geheim overheidsprogramma leidde waarin ufo’s werden onderzocht, zei in 2017 al tegen CNN: “Ik geloof dat er bewijs is dat aliens de aarde al hebben bereikt.”

Daar tegenover staat dat NASA al decennialang Mars en andere planeten afspeurt op zoek naar ook maar het kleinste levende organisme. Tot nu toe zonder resultaat.