fbpx
Algoe ondersteunt tuinbouwers

15 landbouwers te Weg naar Zee hebben van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij(LVV) kunstmeststoffen en bio pesticiden ontvangen.

Minister Soeresh Algoe van LVV gaf aan de landbouwers mee dat deze geste niet gelijk gesteld is aan de schade die geleden is bij de recente dambreuk en daaraan gekoppelde wateroverlast en verzilting van landbouwgronden in het gebied.

Algoe zegt dat de getroffen tuinbouwers hun werkzaamheden gauw moeten oppakken en hoopt hij dat dit een aanzet is om de tuinbouwsector in het gebied op peil te houden.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.