fbpx

Aleksey (20) wil zijn vriendin bewijzen hoeveel hij van haar houdt en vermoordt ex-vriendin

GFC NIEUWS- Een jongeman heeft zijn ex-vriendin vermoord, omdat hij zijn nieuwe partner wilde bewijzen hoeveel hij om haar gaf.
Aleksey Petrov, 20, uit Rusland heeft onder valse voorwendselen zijn ex-vriendin, Anastasia Pospelova (20), zo ver gekregen om samen een avondje uit te gaan met hem en zijn nieuwe vriendin.
De nieuwe vriendin was jaloers op zijn ex en om constante ruzie te voorkomen, stelde Petrov voor om zijn ex te vermoorden.
Petrov en zijn nieuwe vriendin, Yekaterina Karpova, 20, nodigden Anastasia uit voor een feest op 14 juni. Onder het mom dat ze met een groepje kennissen zouden kamperen, kregen ze Anastasia zover om in te stemmen.
Het koppel en het latere slachtoffer dronken samen alcohol, terwijl ze zogenaamd op de overige gasten aan het wachten waren.
Plotseling trok Petrov een mes tevoorschijn en stak Anastasia een paar keer in haar nek. Hoewel ze zwaargewond raakte, lukte het haar om te vluchten en een vriendin te bellen, terwijl ze zich schuilhield in het bos.
Ze werd echter gevonden en wederom aangevallen. Petrov wurgde haar totdat ze niet ademde.
Hij en zijn vriendin begroeven haar lichaam in het bos en speelden door dat Anastasia werd vermist. Wat ze niet wisten, was dat het slachtoffer alles had doorgespeeld aan een vriendin.
Het lijk werd de volgende dag door de politie gevonden.
Het koppel heeft de moord toegegeven en riskeert een gevangenisstraf van 15 jaar.

BEKIJK OOK
‘Sterk leiderschap en standvastigheid van vaders nodig om crises te boven te komen’