fbpx
Aleksey (20) wil zijn vriendin bewijzen hoeveel hij van haar houdt en vermoordt ex-vriendin

GFC NIEUWS- Een jongeman heeft zijn ex-vriendin vermoord, omdat hij zijn nieuwe partner wilde bewijzen hoeveel hij om haar gaf.

Aleksey Petrov, 20, uit Rusland heeft onder valse voorwendselen zijn ex-vriendin, Anastasia Pospelova (20), zo ver gekregen om samen een avondje uit te gaan met hem en zijn nieuwe vriendin.

De nieuwe vriendin was jaloers op zijn ex en om constante ruzie te voorkomen, stelde Petrov voor om zijn ex te vermoorden.

Petrov en zijn nieuwe vriendin, Yekaterina Karpova, 20, nodigden Anastasia uit voor een feest op 14 juni. Onder het mom dat ze met een groepje kennissen zouden kamperen, kregen ze Anastasia zover om in te stemmen.

Het koppel en het latere slachtoffer dronken samen alcohol, terwijl ze zogenaamd op de overige gasten aan het wachten waren.

Plotseling trok Petrov een mes tevoorschijn en stak Anastasia een paar keer in haar nek. Hoewel ze zwaargewond raakte, lukte het haar om te vluchten en een vriendin te bellen, terwijl ze zich schuilhield in het bos.
Ze werd echter gevonden en wederom aangevallen. Petrov wurgde haar totdat ze niet ademde.

Hij en zijn vriendin begroeven haar lichaam in het bos en speelden door dat Anastasia werd vermist. Wat ze niet wisten, was dat het slachtoffer alles had doorgespeeld aan een vriendin.

Het lijk werd de volgende dag door de politie gevonden.

Het koppel heeft de moord toegegeven en riskeert een gevangenisstraf van 15 jaar.

Meer nieuws

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…